Denna sida är flyttad till nya Komin!

Nya adressen: https://cityofmalmo.omniacloud.net

Beställning av nya möbler

Sortiment

Du kan välja själv vilken av ramavtalsleverantörerna i avtalskatalogen som du använder då det inte finns någon rangordning. I möbelavtalet finns kontorsmöbler, förvaring, arbetsstolar, konferensmöbler, bordsskärmar, whiteboards, gardiner, persienner m.m. Lathund för att beställa.PDF (pdf, 688.3 kB) Beställning görs i ekot via fritext.

OBS! Måste vara godkänt av din chef innan beställning.

I de flesta fall kommer beställningar göras via det avtalade sortimentet. I undantagsfall kan beställas göras av det övriga sortimentet. Det övriga sortimentet har endast Anna Grahn Widén tillgång till. Hon tillhandahåller prislistor (med rabattsats) till en medarbetare som har ett specifikt behov. Medarbetaren beställer sedan själv via ”avropsblankett-övrigt sortiment”.

Kontaktperson

Kontakta din avdelnings beställare, som kan hjälpa dig att beställa. Anna Grahn Widén är kontaktperson för Stadsbyggnadskontoret om du har frågor både vad gäller det avtalade sortimenet och det övriga sortimentet (hon beställer inte). Om ny beställare behövs läggas upp på avdelningen eller beställaren inte har behörighet kontakta Nina Anthonius.