Denna sida är flyttad till nya Komin!

Nya adressen: https://cityofmalmo.omniacloud.net

Direktupphandling - rutiner och mallar

Direktupphandling - belopp under 534 890 kr

När det inte finns något avtal för den vara eller tjänst som ska införskaffas, och totalkostnaden för inköpet understiger 534 890 sek, gör du en direktupphandling. Se rutin över 44 000 kr eller under 44 000 kr till höger. Till höger finns även mallar. Malmö stads upphandlingspolicy

Inköpets värde

Värdet av ett inköp ska uppskattas till det totala belopp som ska betalas. Beräkningen ska inkludera kostnad av inköp av samma slags vara eller tjänst under ett räkenskapsår. Är det ett återkommande och långsiktigt behov baseras beräkningen på fyra år. Värdet beräknas exklusive moms och ska inkludera eventuella optioner och förlängningar.

Annonserad upphandling - belopp över 534 890 kr

När det inte finns något avtal för den vara eller tjänst som ska införskaffas, och totalkostnaden för inköpet överstiger 534 890 sek, gör du en annonserad upphandling. En annonserad offentlig upphandling tar mellan fyra och tolv månader och genomförs tillsammans med upphandlingsenheten på stadskontoret. Tänk på att ta kontakt med dem i god tid då ärendena hanteras i en kölista med väntetid innan uppstart.