Denna sida är flyttad till nya Komin!

Nya adressen: https://cityofmalmo.omniacloud.net

Extern konsult

META är ett externt konsultbolag som upphandlats för att göra förstudien samt eventuella förfrågningsunderlag till projektet.

META är ett konsultbolag inom affärsstödsutveckling för serviceorganisationer och fastighetsbranschen som sedan 1990 arbetat med kvalificerade och oberoende konsulttjänster inom främst verksamhetsutveckling och informationshantering. METAs konsulter har lång erfarenhet av förstudier, kravställan, upphandling, införande och projektledning.

  • Uppdragsansvarig konsult - Jonas Säther
    Jonas har jobbat på META sen 1999 och jobbat i flera förändringsprojekt, till stor del inom förvaltning, drift och ekonomi. Jonas är särskilt fördjupad i  anskaffning och införande av system: från förstudie med behovsanalys till kravställning, upphandling och systeminförandeprojekt. 
  • Konsult 2 - Lars Lidén
    Lars har lång erfarenhet från fastighets- och byggbranschen genom sin bakgrund som på Specialfastigheter Sverige AB och AB Jacobson & Widmark (WSP). På META jobbar Lars med strategier för BIM- och informationshantering i förvaltning och projekt men även med verksamhetsutvecklingsprojekt