Bil- och cykelpool för kommuntekniks medarbetare

Alla kommuntekniks anställda kan gå med i och använda bil-och cykelpoolen på Augustenborg för resor i tjänsten. På denna sidan hittar du den informationen du behöver för att komma igång.

bilpool

För att få tillgång till bil- och cykelpoolens webbaserade bokningssystem behöver du din närmsta chefs godkännande, undertecknat "Riktlinje för fordon i tjänsten inom serviceförvaltningen" och "Nya användare till bilpoolen". Om du enbart vill låna cykel och inte bil räcker det att du fyller i "Blankett för cykelanvändare".

Bokningssystemet är webbaserat och du kan nå det från din smartphone, surfplatta eller dator och du hittar det på www.2ma.se. När du lämnat en ifylld enkät till staben på tredje våningen i Gula huset får du snart dina användaruppgifter i ett mejl från noreply@2ma.se. Om du har problem med dina inloggningsuppgifter ska du vända dig till kommunteknik.bilverkstaden@malmo.se.

"Riktlinje för fordon i tjänsten inom serviceförvaltningen" laddar du ned i nedanstående länk. Du hittar den under rubriken "Övergripande riktlinjer, rutiner och planer" under styrdokument.

Kontakta oss

Ida Ketonen, projektledare