Denna sida är flyttad till nya Komin!

Nya adressen: https://cityofmalmo.omniacloud.net

När du får besök

För att kunna ge bra service behöver vi också hjälp från alla medarbetare.

1. Ditt besök ska skriva in sig på datorn i receptionen. Besöket får ett kort i plastficka med sitt namn och ett tygband så att kortet kan ses tydligt.

2. När ditt besök ska gå ut, följer du personen till entrén där besökskortet återlämnas på receptionsdisken så att Eva B kan logga ut besökaren.

3. Kommer besöket när receptionen inte är bemannad, vid till exempel klockan 8.00, så ska du som besöksmottagare ta emot besöket (entrédörrarna är ju låsta då, så du måste möta besöket vid personalingången/entrédörren på Bergsgatan). Gå till receptionsdisken och skriv in besökaren. Skrivare som skriver ut besökskort och plastfickor för besökskorten finns vid datorn. När besökte går lämnar de kortet i receptionen på disken om receptionen inte är bemannad. Det finns även en brevlåda vid hissen om man har varit uppe i huset och receptionen är stängd.

4. Har du en större sammankomst med mer än tio personer, kan du mejla Eva Broomé en lista så loggar hon in personerna när de kommer.

  • Skriv in större evenemang och möten som ska hållas i huset i god tid i vår gemensamma Outlook-kalender med namnet "Miljöförvaltningen Gemensam". Ange kontaktperson och mobilnummer.
  • Obokade besök ska också alltid  anmälas i receptionen. Ta aldrig med en besökare till en kollegas kontor utan att först ha haft kontakt med kollegan och stämt av att det är okej.