Denna sida är flyttad till nya Komin!

Nya adressen: https://cityofmalmo.omniacloud.net

Reception & besök 

Till miljöförvaltningens receptionen kommer besökare för både möten, information och rådgivning. Receptionen hjälper även Malmöbor och företagare tillrätta via telefon. Den interna servicen är en viktig del av arbetet i receptionen.

Besökssystem i receptionen
När du får externt besök ska personen skriva in sitt namn och varifrån de kommer (förvaltning/organisation/företag) och ditt namn (besöksmottagare), i datorn på receptionsdisken. Besöket får en bricka med sitt namn i ett band. Efter mötet följer du personen till receptionen där brickan med bandet återlämnas på receptionsdisken, Eva Broomé loggar ut personen.

Får du flera besök på samma gång, till exempel till ett seminarium med 20 personer, mejla Eva en lista på namnen så skriver hon in dem.

Besökssystemet är en säkerhetsåtgärd - vi måste veta vilka personer som befinner sig i våra lokaler. Läs mer

Meddela alltid receptionen om det har hänt något inom ditt verksamhetsområde som kan leda till att det kommer många samtal och frågor från Malmöbor eller verksamhetsutövare.

För att kunna hålla en hög servicenivå behöver receptionen hjälp från alla medarbetare.  Om du ska ha möte med externa besökare eller väntar en paketleverans, meddela receptionen. 

Dina korrekta kontakt- och arbetsuppgifter är viktiga för att receptionen ska kunna koppla samtal och lotsa besökare rätt. Se till att alltid ha aktuella uppgifter inlagda.

Kontakt - receptionen
Telefon 040-34 20 83