Denna sida är flyttad till nya Komin!

Nya adressen: https://cityofmalmo.omniacloud.net

Körgruppen

Häng med och sjung varannan vecka på din lunch. Det är både avslappnande och en energikick! Vi sjunger vid nio tillfällen och vi startar onsdagen den 29 januari.

Vill du vara med? Det är kul att sjunga och ger en massa energi! I den här kören finns inga krav på att du ska "kunna" sjunga! Du behöver inte känna ”jag är inte så bra på att sjunga” eller att ”jag kan ju inte läsa noter”. Det här gör vi bara för att det är skojigt – som ett personalklubbsevenemang. Du kan starta även om det är oktober!

Vår körledare är Frida Johansson. Hon går tredje året på Musikhögskolans sånglinje med inriktning vokalensemble och körprofil. Hon spelar piano och har varit körledare i åtta år. Hon även skriver och arrangerar körmusik och jobbar med att sätta upp musikaler i en teaterförening i Eksjö.

Vi sjunger blandade låtar: allt från visa till pop och musikal. Körmedlemmar kan själv komma med förslag på sånger vi ska sjunga.

Personalklubben betalar en del av körledararvodet och vi som är med betalar resten. Det som du själv betalar blir cirka 300 kronor för terminen (beroende på hur många som vi blir i kören). I höstas var vi cirka 15 personer. Alla kan inte komma alla gånger. Är vi färre än fem så ställer vi kanske in vid något tillfälle.

Körledaren kommer hit onsdagar (varannan vecka, vid ett par tillfällen varje vecka) med vissa undantag.

Onsd 29 jan, onsd 12 feb, onsd 26 feb, månd 16 mars, onsd 1 april, onsd 15 april, månd 27 april, onsd 6 maj samt onsd 13 maj.

Plats: Samlingssalen.

Ingår: uppvärmnings- och avslappningsövningar, skoj.

Krav: inga, du behöver inte läsa noter, bara att ta med dig din röst. Du kommer de tillfällen du kan.

Anmälan: Anmälan är bindande. Du kommer de gånger du kan. Du får en Outlook-inbjudan som du tackar "ja", "nej" eller "kanske" till för varje gång.

Kontakt: Eva Klamméus, KOM, sidekick: Åsa Thorné, MHS.