Denna sida är flyttad till nya Komin!

Nya adressen: https://cityofmalmo.omniacloud.net/

Outlook

Outlook används för snabba meddelanden, inbjudan till möten och så vidare. Tänk på vilka personer som kan ha nytta av ditt meddelande och skicka bara till dem.

Hur skickar jag e-post till alla i min enhet?
Varje enhet har en distributionslista  som administreras av en person i varje enhet. Listan till alla i Publikenheten heter KF Malmö Museer Publikenheten, vill du skicka e-post till alla pedagoger skriver du KF Malmö Museer Pedagogenheten osv.

Det finns också tre listor som man måste anmäla sig till, KF Malmö Museer Slottsholmen, KF Malmö Museer Teknik & Sjöfart och KF Malmö Museer Centralmagasin som används för information som bara rör dessa arbetsplatser. Se dokumentet Anslut till frivillig global adresslista för instruktioner.
 
Kan man skicka e-post till alla på museet?
Adressen KF Malmö Museer är en sammanslagning av alla enhetslistor och ska användas för meddelanden som berör alla anställda. Adressen ska användas med försiktighet och eftertanke för att undvika att överbelasta våra inkorgar. Har du ett meddelande till alla medarbetare, fundera först på om det kan läggas på Komin eller i diskussionsforumet.

Var bokar jag bilar och lokaler?
Resursbokningar görs också via Outlook. Se manualerna i högerspalten Lägg till en resurskalender och Boka en resurs i Outlook för instruktioner.