Bra att veta

Här kan du ta del av information som kan vara bra att känna till när du arbetar på kulturstaben.

Den digitala arbetsplatsen

Klicka på bilden för att ta del av tips och trix hur du kan arbeta med den digitala arbetsplatsen.

Boka mötesrum på Baltzarsgatan 31

Kulturstabens mötesrum kan bokas av alla anställda på kulturförvaltningen i mån av plats. Mötesrummen bokas via Outlook. Alla mötesrum, förutom KF Oscar Winge, är utrustade med skärm/projektor samt whiteboardtavla.

Våra mötesrum

 • KF Silverbergs, ca 20 personer (Prioriterat till nämnd och ledningsgrupp)
 • KF Naima Wifstrand, ca 15 personer
 • KF Alice Lyttkens, ca 10 personer
 • KF Jullan Kindahl, ca 8 personer
 • KF Jules Schyl, ca 8 personer
 • KF Tambourine studios, ca 6 personer
 • KF Oscar Winge, ca 4 personer (ingen skärm eller whiteboard)

Cyklar

Kulturstaben har fem cyklar till utlåning. Nycklar till cyklarna finns i receptionen. Cyklarna hämtas och lämnas i källaren. Är du osäker på hur du hittar dem finns en karta där du hittar nycklarna.

Skriv namn och datum under numret på den cykel du valt. Om något händer med cykeln, till exempel punka, finns ett telefonnummer till en cykelservice på nyckeln som du ringer och anmäler felet till.

Fikatider

Kulturstaben fikar på morgonen cirka 09.30 i köket. På fredagar har vi fredagsfika med frukost som serveras 09.30. Inköp av fredagsfika regleras av ett roterande schema.

Flextider

Flex innebär att medarbetare inom vissa givna ramar ges möjlighet att påverka och planera längden på arbetspassen dag för dag utifrån verksamhetens behov och egna önskemål.

IT

Om du vill ha hjälp med din dator, kontakta IT-support: 040-34 27 27. För inköp av datorer, nätverksfrågor och dylikt, se våra IT-sidor.

Skrivare

Det finns två allmänna skrivare på kansliet (HR-avdelningen har en egen). Skrivaren i det stora kopieringsrummet har nummer3757, skrivaren i det lilla kopieringsrummet har nummer 4034. Skulle skrivaren inte fungera så felanmäler du detta till ServiceDesk: 0770-45 63 20. Uppge följande nummer: A7R0021205078 för skrivare 3757, A7PU027003616 för skrivare 4034.

Taxikort

Ta kontakt med din närmsta chef och informera om att du behöver ett taxikort.

Posthantering

Posten hämtas/lämnas mellan 09.00-10.00. Har du ett stort utskick kontaktar du Post & Bud, 040 34 11 11, där du meddelar storlek på utskick.

Internpost - skriv följande på kuvertets utsida:

 • Förvaltning (exempel kulturförvaltningen)
 • Arbetsplatsens namn (exempel Stadsarkivet)
 • Adress (exempel Bergsgatan 20)
 • Namn (exempel Anna Andersson)

Svarspostkuvert

Behöver du skicka med ett svarspostkuvert? Frimärken finns för detta, kontakta administrativa enheten för mer information.

Utrikes

Utrikes post skickas på samma sätt som den vanliga posten genom Post & Bud. Fyll i komplett adress på kuvertet och lägg det i en färgglad plastficka innan det läggs till utgående post, så att Post & Bud kan särskilja det från inrikesposten. Utrikesbrev måste ha en CN22 blankett ifylld och påklistrad på kuvertet, se här: https://komin.malmo.se/Forvaltningar/Serviceforvaltningen/Kommuntjanster/Post-och-bud.html

Utrikes paket, se mer information här: https://komin.malmo.se/Forvaltningar/Serviceforvaltningen/Kommuntjanster/Post-och-bud.html