Tosca den 28 januari 2020

Tosca

Giacomo Puccini var på höjden av sin skaparkraft, när han komponerade Tosca. I centrum för detta passionerade drama står operasångerskan Floria Tosca, hennes älskade, konstnären och frihetskämpen Mario Cavaradossi och den grymme, maktfullkomlige polismästaren Scarpia.

Tosca är en kvinna som inte finner sig i det förväntade katolska livsmönstret med borgerligt familjeliv. Hon väljer karriär i stället för barn och kärlek i stället för äktenskap. Hennes frihetslängtan har sin motsvarighet i den politiska revolution som pågår runt omkring henne. När hon mister sin älskade Cavaradossi och konfronteras med den maktgalna Scarpia, drivs hon till de allra yttersta av handlingar.


Antal reserverade platser: 60
Sista anmälningsdag: 2019-11-08

Datum och tid:
Tisdagen den 28 januari 2020 klockan 19.00.

Plats:
Malmö Opera

Pris: 
310 kronor för anställd inom HVOF och 620 kronor för anhörig

Anmälan:
Anmäl dig i formuläret nedan. Det går bara att anmäla en person i taget.
För att anmälan ska vara giltig, skall betalning ske samma dag som anmälan. Har du frågor om arrangemanget eller behöver hjälp kontakta ingela.moraeus@malmo.se

Betalning:
Sker via Swish till nummer 123 263 27 19
Ange: 5002 Tosca och ditt namn

Biljetter
Har ni någon som ni vill sitta tillsammans med? Hämta era biljetter tillsammans!
Vi gör så gott vi kan för att ni ska komma bredvid varandra.

Entrébiljetter hämtas efter den 25 november i receptionen på Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen, Kungsgatan 13 som har öppet kl 8-12 och 13-16.

Återbetalning
Återbetalning sker endast om aktiviteten ställs in. Har du betalt in för högt belopp, återbetalas mellanskillnaden. Har du inte själv möjlighet att gå på en aktivitet som du anmält dig till, ligger ansvaret på dig själv att hitta någon som köper din biljett.

OBS!
Personalklubben fakturerar inte.
Personalklubbens aktiviteter riktar sig direkt till HVOF´s personal och är redan subventionerade. Aktiviteterna kan inte användas av verksamheterna för pengar avsedda för t ex julfest o dyl.

Här hittar du allt på - Hälsa-, vård- & omsorgsförvaltningen