The Dublin Legends (IRL) - picknickkoncert på Victoriateatern

 

Den legendariska gruppen inom den irländska folkmusiken som under namnet The Dublin Legends för vidare arvet efter The Dubliners kommer till Victoriateatern. The Dubliners har uppträtt i decennier och turnerat världen över med sina ikoniska och älskade konserter. Tillsammans underhåller de gamla och nya fans världen över med klassiker som: ”Whiskey in the Jar”, ”Dirty Old Town”, ”The Wild Rover”, ”Seven Drunken Nights” och många fler. Datum och tid
Måndag 3 februari. Insläpp 19.00, på scen 19.30

Plats
Victoriateatern, Södra Förstadsgatan 18

Pris
230 kronor för anställd inom HVOF och 460 kr för anhörig

Vad är picknickteater?
Under picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Beställ Möllans Osts Victoriatallrik; Här får du fyra ostar och fyra charkuterier med passande tillbehör, surdegsbröd från Sankt Jakobs stenugnsbageri, kex samt avslutningsvis en chokladbit. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, minst en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Anmälan
Anmäl dig i formuläret nedanför.
Det går bara att anmäla en person i taget i anmälningsformuläret.
Betalning ska ske samma dag som anmälan.
Behöver du hjälp kontakta annika.granqvist@malmo.se

Betalning
Swisha till nummer 123 263 27 19 och ange 5014 Dublin och ditt namn

Återbetalning
Återbetalning sker endast om aktiviteten ställs in. Har du betalt in för högt belopp, återbetalas mellanskillnaden. Har du inte själv möjlighet att gå på en aktivitet som du anmält dig till, ligger ansvaret på dig själv att hitta någon som köper din biljett.

OBS!
Personalklubben fakturerar inte.
Personalklubbens aktiviteter riktar sig direkt till HVOF´s personal och är redan subventionerade. Aktiviteterna kan inte användas av verksamheterna för pengar avsedda för t ex julfest o dyl.

Biljetter
Har ni någon som ni vill sitta tillsammans med?
Hämta era biljetter tillsammans! Vi göra så gott det går för att ni ska komma bredvid varandra.

Entrébiljetter hämtas från den 27 januari 2020 i receptionen på Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen, Kungsgatan 13 som har öppet kl.8-12 och 13-16.

Här hittar du allt på - Hälsa-, vård- & omsorgsförvaltningen