Denna sida är flyttad till nya Komin!

Nya adressen: https://cityofmalmo.omniacloud.net/komin/verksamhet/lss-och-socialpsykiatri

Boende och personal sprider glädje och kunskap tillsammans

Kraftbudet

Kraftbudet, började som ett nyhetsbrev i juni 2017. Initiativtagare var personal och boende inom LSS PK3 och boendestöd tillsammans. Idag är Kraftbudet en digital (och analog) mötesplats – ett forum för konst, kultur och aktuellt inom socialpsykiatri – med mera ...

Massor av Kraftbudet - Kraftbudet firar 1 år! Mer om Kraftbudet, prenumerera på Kraftbudets nyhetsbrev, följ Kraftbudet i sociala medier: malmo.se/kraftbudet

Årets fest

Har du också hört snacket om ”Årets fest” och vill se vad du har missat? Vi har nu nöjet att kunna presentera Festkommitténs egen film från evenemanget. Här kan du också läsa KraftBudet, en ny tidning som boende och personal inom LSS PK3 och boendestöd gör tillsammans.

Bakom initiativen till såväl festen som tidningen KraftBudet står ”Fritidskommittén” – ett drivet och kreativt gäng bestående av boende (LSS PK3) samt personal inom LSS PK3 och boendestöd.

Den 28 april var nog den största festen jag någonsin varit på. Vi kan säga såhär: de som inte var där missade garanterat något. Vilket käk - trerättersmenyn kan man inte klaga på!"


Till de som inte kom till festen har jag att säga "att ni missade årets fest", men förhoppningsvis kommer det en repris då alla kan vara med."

Här hittar du allt på - Socialpsykiatri & LSS